Oferte locuri de munca top

Constructii metalice: preturile se indreapta spre stagnare

Preturile din industria constructiilor metalice (exclusiv masini, utilaje si instalatii) au inregistrat o scadere usoara, de 0,22%, in luna noiembrie fata de luna precedenta, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica.
In perioada de iunie-noiembrie 2013 trendul a fost in general de scadere a preturilor produselor industriei constructiilor metalice. Fata de luna iunie, in luna noiembrie preturile au scazut cu aproape un procent.
Comparativ cu luna noiembrie a anului 2012 in luna noiembrie a anului care tocmai s-a incheiat scaderea a fost de -4,1%.
Industria metalurgica a inregistrat de asemenea o relativa stagnare preturilor in noiembrie 2013 fata de luna precedenta. Preturile s-au modificat in sens descendent cu 0,12%.
In luna iunie a fost inregistrate cele mai mari preturi din intervalul iunie-noiembrie 2013. In schimb in noiembrie s-au inregistrat cele mai mici preturi. Diferenta procentuala dintre lunile iunie si noiembrie a fost de 6,58%.
Fata de luna noiembrie a anului 2012 in luna noiembrie 2013 preturile la produsele industriei metalugice au scazut cu 10,2%.

Sus