Oferte locuri de munca top

Constructii Erbasu va gestioneaza inca doua hoteluri Accor

Grupul hotelier internațional Accor a anunțat consolidarea parteneriatului său cu firma de construcții Construcții Erbașu, prin semnarea acordurilor de gestionare a două unități noi în București și Oradea și prelungirea acordului existent de gestionare pentru ibis Styles Bucharest Erbas.

Cele două companii vor colabora pentru deschiderea noului Novotel Living Bucharest Baneasa. Construcția a început în trimestrul III 2023, iar hotelul cu 150 de camere este programat să intre pe piață în iunie 2025.

Cu Novotel Living, Accor aduce conceptul de ședere prelungită pe piața din București. Viitorul hotel va oferi diferite tipuri de camere cu chicinetă și un spațiu flexibil de lucru. Parterul va lua forma unui centru social de viață, pentru a mânca, a bea, a se întâlni și a socializa. Alte facilități includ o zonă de luat masa deschisă non-stop, o cameră „cinema”, spațiu modular de întâlniri, o sală de fitness, un parc mare de parcare și un spațiu verde extern frumos. Acest hotel este poziționat chiar în fața celei mai mari zone comerciale din București, Baneasa Shopping City.

Parteneriatul include, de asemenea, construirea și exploatarea unui hotel ibis Styles cu 120 de camere în Oradea. Construirea noului ibis Styles Oradea Erbas va începe în primul trimestru al anului viitor, iar proprietatea își va primi primii oaspeți în 2026.

Accor și Construcții Erbasu au convenit, de asemenea, asupra prelungirii contractului de gestionare existent pentru ibis Styles Bucharest Erbas, situat în zona Aviației și deschis în 2018. Noul acord va fi valabil până în 2033.

TOPUL CONSTRUCTORILOR Cei mai mari constructori profita de oportunitatile numeroaselor proiecte de investitii publice

„Creșterea parteneriatului nostru de succes cu Construcții Erbașu S.A. este o mărturie a angajamentului neclintit al lui Accor de a sprijini creșterea proprietarilor locali de hoteluri și investitorilor și de a contribui la proiecte de ospitalitate excepționale care să corespundă nevoilor și așteptărilor călătorilor de astăzi și să aducă valoare și notorietate destinațiilor lor respective. Pe măsură ce pornim într-o nouă etapă a călătoriei noastre comune, sunt încrezătoare că proprietățile pe care le anunțăm astăzi vor deveni puncte de referință pentru zonele lor și vor aduce noi standarde de calitate și servicii în cadrul segmentelor lor”, declară Maria Drăgulin, Director de Dezvoltare – ENA Development Southeast Europe – Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Malta, Muntenegru, Serbia, Slovacia, Slovenia.

„Anunțul de astăzi marchează extinderea portofoliului nostru de ospitalitate și întărește promisiunea pe care am făcut-o acum cinci ani, când am lansat ibis Styles Bucharest Erbas. Pentru a onora moștenirea primului nostru hotel și pentru a-și continua povestea. Grupul Accor a fost un partener de încredere pentru noi în această încercare și suntem fericiți să-și extindem colaborarea. Cu galeria puternică și iconică de branduri a lui Accor și cu canalele sale puternice de marketing și distribuție, aducem investițiile noastre în lumina reflectoarelor și le fixăm pe harta călătorilor internaționali” , a spus Cristian Erbașu, CEO al Constructii Erbasu S.A.

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus