Oferte locuri de munca top

Condmag şi Inspet, amendate irevocabil de Consiliul Concurenţei

untitledAmenzile aplicate firmelor Condmag şi Inspet de către Consiliul Concurenţei pentru trucarea unei licitaţii organizate de S.N.T.G.N. Transgaz S.A. Mediaş au fost confirmate irevocabil de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Anterior, Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia Consiliului Concurenţei, motiv pentru care cele două companii au formulat recursuri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care le-a respins ca nefondate.

Condmag şi Inspet au fost sancţionate în 2012 de Consiliul Concurenţei pentru încheierea unei înţelegeri anticoncurenţiale constând în participarea cu oferte trucate la procedura de achiziţie publică „Racord gaze naturale Butimanu-Brazi pentru alimentarea cu gaze a centralei de Cogenerare Brazi” organizată de Transgaz în anul 2009.

Valoarea sancţiunii aplicate companiei Condmag a fost de 4,5 milioane lei, reprezentând un procent de aproximativ 4% din cifra de afaceri realizată în anul financiar 2011. Inspet a primit o amendă de 7,3 milioane lei, de asemenea echivalentul a 4% din cifra de afaceri realizată în anul financiar 2011.

Sus