Oferte locuri de munca top

Concurs public: 20 de perimetre pentru concesionarea de activitati de explorare

Au fost scoase prin concurs public de ofertă 20 de perimetre pentru concesionarea de activități miniere de explorare.

Ofertele vor fi depuse la Agenția Națională pentru Resurse Minerale din municipiul București.

Pentru fiecare perimetru cuprins în lista aprobată un ofertant poate depune o singură ofertă (lista atașată la finalul știrii).

Modalitatea de evaluare a capacității financiare, capacității tehnice, a programului de explorare și proiectului tehnic de refacere a mediului, precum și datele-limită ale evaluării ofertelor și cea a declarării câștigătorului pot fi obținute gratuit de către participanții la concursul public de ofertă, de la sediul Agenției Naționale pentru Resurse Minerale.

În vederea formulării ofertelor, ANRE pune la dispoziția persoanelor juridice interesate date și informații geologice existente în fondul geologic național și/sau în fondul național de resurse/rezerve minerale.

Termenul de depunere a ofertelor este a 35-a zi lucrătoare de la data intrării în vigoare a ordinului (21 noiembrie 2023), ora 16.30, pentru zilele de luni – joi, respectiv ora 14.00, pentru ziua de vineri.

TOPUL CONSTRUCTORILOR Cei mai mari constructori profita de oportunitatile numeroaselor proiecte de investitii publice

Ofertele vor fi deschise la sediul Agenției Naționale pentru Resurse Minerale la ora 10.00 a celei de-a 3-a zile lucrătoare de la data împlinirii termenului menționat mai sus.

 

 

Descărcați aici

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus