Oferte locuri de munca top

Complexul Swan din Pipera are un nou chirias

Etajul doi al cladirii Henley din cadrul Swan Office Technology Park din Pipera va fi ocupata de Bic Romania incepand cu aceasta saptamana.
„Noul sediu ofera un spatiu generos pentru desfasurarea activitatilor si dotari clasa A, cu solutii tehnologice de ultima ora. De asemenea, noul sediu dispune de un cadru exterior amenajat peisagistic cu zone de pauza si relaxare si de un sistem integrat ce ofera controlul eficient al utilitatilor si sistemelor de securitate”, se arata in comunicatul emis de BIC.

Swan Park a fost finalizat in 2011 si a intrat in insolventa la inceputul anului trecut, avand in prezent un grad de ocupare de 45%. Complexul a fost scos la vanzare, prin negociere directa la suma de 31 de milioane de euro.

Situat in Pipera, Swan Park include in prezent trei cladiri, cu doua niveluri subterane, parter si cinci etaje cu o suprafata utila totala de peste 29.000 mp. Parcarea are o capacitate de 530 locuri, majoritatea acestora fiind amplasate in subteran. Spatiile de birouri au dotari de clasa A, incluzand BMS, HVAC, podea inaltata si tavan suspendat, acces securizat, generator de back-up, detectoare de fum etc. Parcul detine certificare de cladire verde BREEAM Very Good.

Sus