Oferte locuri de munca top

CNADNR a semnat contractele pentru finalizarea DN18

National_highway_No_1CNADNR a încheiat contractele pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor rămase de executat pe drumul naţional DN18 Moisei – Iacobeni (loturile 1 şi 2).

Lotul 1, Moisei – Borșa, km 131+627 – km 156+232, a fost atribuit asocierii Tehnic Asist – Specialist Consulting, valoarea totală a contractului fiind de 83,72 milioane lei fără TVA;

Lotul 2, Borşa – Şesuri, km 156+232 – km 180+850, a fost câştigat de societății  Antrepriză de Reparaţii şi Lucrări A R L Cluj, valoarea totală a contractului fiind de 63,84 milioane lei fără TVA.

Narcis Neaga, director general al CNADNR, a declarat: „Până la sfârșitul acestei luni vom semna și contractul pentru lotul 3, urmând ca după rezolvarea contestației să semnăm și lotul 4, astfel ca în aproximativ doi ani, pe DN 18, să se poată circula în condiții civilizate care să asigure siguranța rutieră. Împărțirea în patru loturi a acestui contract de rebilitare a fost facută tocmai pentru a nu repeta experiența neplăcută avută cu fostul constructor care nu a reușit să se mobilizeze pentru a remedia problemele apărute pe întregul tronson.

Finanțarea lucrărilor va fi realizată din fonduri  BEI şi de la bugetul de stat. Durata contractelor este de patru ani, din care perioada alocată pentru proiectare şi execuţie va fi de doi ani, iar cea pentru execuţie de doi ani.

Sus