Oferte locuri de munca top

Cluj-Napoca: Vila istorica la pret de sub 1 milion de euro

Preturile vilelor istorice si vilelor noi din principalele centre regionale sunt considerabil mai mici fata de Capitala, situandu-se chiar si sub pragul de un milion de euro, potrivit unui studiu realizat de Imobiliare.ro.
*Brasov
In Brasov, zona Centrul Istoric, o vila cu 28 de camere, construita in anul 1930, este scoasa la vanzare pe Imobiliare.ro la un pret de 2,26 milioane de euro. Imobilul, structurat pe demisol, parter, etaj si mansarda, este compartimentat in 11 apartamente. Cladirea dispune de o suprafata utila de 822 de metri patrati si dispune de un teren de aproape 950 de metri patrati.
In zona Schei, o vila cu sapte camere, finalizata in anul 2008, are un pret cerut de 700.000 de euro. Imobilul, format din subsol, demisol, parter si etaj, este amplasat pe un teren de 2.200 de metri patrati si are o suprafata utila de 873 de metri patrati. Casa dispune de trei locuri de parcare subterane, sala de gimnastica, sauna si crama.
*Cluj-Napoca
In capitala Transilvaniei, zona Grigorescu, o vila construita in anul 1923 este scoasa la vanzare pentru 700.000 de euro. Casa este structurata pe demisol, parter si etaj, are o suprafata utila de 270 de metri patrati si este situata pe un teren de 1.825 de metri patrati.
In zona Faget, o vila construita in anul 2007, cu o suprafata de 280 de metri patrati si 9.000 de metri patrati de teren, are un pret cerut de 1,1 milioane de euro – negociabil. In pret este inclus si un centru spa de 200 de metri patrati (format din sala de fitness, sauna, jacuzzi, piscina). Casa este structurata pe demisol, parter si etaj, cuprinde sase camere (plus dependinte) si se vinde complet mobilata si utilata. Din suprafata totala a terenului, circa 5.500 de metri patrati reprezinta o padure amenajata, cu lac.
*Timisoara
In orasul din vestul tarii, zona Take Ionescu, un conac ridicat in anul 1840 are un pret cerut de 900.000 de euro. Desfasurat pe subsol si parter, imobilul dispune de o suprafata utila de 505 metri patrati, la care se adauga o curte de 1.581 de metri patrati. Construita in stilul clasicist maghiar, cladirea a trecut, incepand cu 2003, printr-un amplu proces de renovare si reconstructie, aceasta fiind demolata si reconstruita pe portiuni, pentru a conserva astfel cat mai multe dintre detaliile arhitecturale originale.
In zona Braytim, o vila ridicata in anul 2008, pe un teren de 2.500 de metri patrati, poate fi achizitionata cu 850.000 de euro. Locuinta dispune de o suprafata utila de 505 metri patrati si este formata din opt camere, cinci bai si doua bucatarii. Structurata pe demisol, parter si doua etaje, cladirea dispune de trei terase (plus cinci balcoane), cu o suprafata cumulata de 130 de metri patrati. Proprietatea se vinde nemobilata (cu exceptia bucatariei principale, care va ramane complet utilata).

Sus