Oferte locuri de munca top

Cluj-Napoca, campioana la constructia de cladiri de birouri

1489.JPG Piata de birouri din Cluj a crescut constant devenind cea mai activa, dupa Bucuresti. Peste 50.000 mp de spatii de birouri vor fi livrati doar anul acesta.
Companii internationale renumite isi deschid in numar mare birouri aici, ca o dovada ca intreaga combinatie de competenta a fortei de munca si mediu de afaceri prietenos este o reteta care functioneaza, precizeaza doamna Ana-Maria Vrabie, Office Consultant la JLL.
Dan Zaharia, Manager al United Business Center explica: „Extinderea componentei office a grupului Iulius la Cluj-Napoca se datoreaza interesului manifestat de companiile partenere privind dezvoltarea si consolidarea operatiunilor la nivel local, de preferat, intr-o singura locatie. In plus, companii multinationale din domeniul IT si nu numai analizeaza noi oportunitati de relocare in cladiri de birouri care ofera un mediu de lucru calitativ si cu posibilitatea de extindere a suprafetelor ocupate. Orasul Cluj-Napoca dispune de atuul de a fi un pol de talente al Romaniei, dezvoltat de mediul academic si mediul de business deopotriva. Un aport de incredere semnificativ este creat si prin existenta clusterului IT, ce reuseste sa creasca nivelul de competitivitate a sectorului si calitatea resurselor umane.”
In Cluj-Napoca exita o cerere puternica pentru spatii de birouri Clasa A, cu tehnologie si design de ultima generatie, parcari generoase, etaje cu capacitate mare, de pana la 6 sau 9 mii de metri pe acelasi nivel, considera Lori Collin, NEPI Investment Management.

Sus