Oferte locuri de munca top

Cladirea D Center de pe Bd. Basarabiei, scoasa la licitatie

Cladirea de birouri D Center impreuna cu 4 spatii comerciale, 2 apartamente, 110 locuri de parcare si un teren sunt scoase la licitatie pentru o suma de peste 3 milioane de euro, potrivit lichidatorului Casa de Insolventa Transilvania.
Pentru imobilul de 10 etaje de pe Bd. Basarabiei evaluatorii au propus un pret de pornire de 2,4 milioane de euro. Terenul pe care se afla constructia are 870 mp iar spatiul construit ajunge la o suprafata de 3000 mp, dintre care inchiriabili sunt 2400 mp.
Cladirea a fost construita in 1981 si este recent renovata. Structura este pe diafragme de beton armat, cu stalpi, grinzi si plansee de beton armat, cu fundatie tip radier general. Cladirea are inchideri din pereti de zidarie din caramida, pereti structurali de beton, invelitoare tip terasa circulabila. Peretii interiori in zona birourilor sunt din zidarie, potrivit anuntului CITR.
Licitatia va avea loc pe data de 26 mai, ora 15.00 la sediul administratorului judiciar din Bucuresti, str.Turturelelor nr.11A, Phoenicia Bussines Center. In caz de neadjudecare a activului, urmatoarele licitatii vor avea loc pe datele de 2, 9 si 16 iunie la aceeasi locatie si ora.
Proprietatile au apartinut Dadi 93 Prodcom SRL, firma aflata in insolventa.

Sus