Oferte locuri de munca top

CJ Prahova va investi in spitale in acest an

Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti ar putea primi aproape 11 milioane lei in acest an pentru pentru investitii si dotari.
Consiliul Judetean Prahova a decis sa acorde in 2014 o atentie deosebita unitatilor sanitare. Cele trei spitale aflate in subordinea Consiliului Judetean Prahova vor beneficia de lucrari, cuprinse din planul de conformare necesare obtinerii Autorizatilor Sanitare de Functionare.
Fondurile ce urmeaza sa fie alocate pentru Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti vor fi utilizate pentru dotarea cu aparatura medicala dar si pentru lucrari de investitii si reparatii in toate de cele patru locatii.
Referitor la cladirea din Buna Vestire, Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti a contestat masura de suspendare a activitatii medicale din sectiile Interne II, Gastroenterologie si Dermatologie. Consiliul Judetean Prahova va aloca suma de aproximativ 600.000 lei, in vederea inceperii lucrarilor de reparatii curente si igienizare, inclusiv inlocuirea instalatiilor si obiectelor sanitare. Aceste lucrari se vor face cu mentinerea activitatii medicale.
Prevederea bugetara privind spitalul va fi supusa aprobarii in sedinta Consiliului Judetean din luna februarie.

Sus