Oferte locuri de munca top

CJ Iaşi are nevoie de fonduri pentru reabilitarea Spitalului Sf. Maria

10710725_498952416875108_4922878029412580453_nConsiliul Judeţean Iaşi caută soluţii pentru finanţarea reabilitării în întregime a Spitalului de Copii „Sfânta Maria”, investiţie estimată la aproximativ 20 milioane de euro.
Autorităţile au reuşit să finalizeze până la această dată proiectul tehnic. Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, a precizat:
“La Consiliul Judeţean am realizat deja proiectul tehnic pentru reabilitarea şi modernizarea întregului spital. Mă refer aici inclusiv la incinte, parcări şi chiar la poarta spitalului. Proiectul va include desigur şi echipamentele din spital. Preţul total al investiţiei este de aproximativ 20 milioane de euro. În prezent căutăm soluţiile financiare pentru a putea realiza acest proiect, pentru că este fundamental de important pentru comunitatea ieşeană şi chiar pentru întreaga Românie.”
Unitatea spitalicească nu a beneficiat de lucrări de reparaţii capitale de 44 de ani, adică din anul înfiinţării.
Printr-o contribuţie de 300.000 de dolari a Comandamentului Statelor Unite din Europa, CJ Iaşi a reuşit în aces an să renoveze Secţia de ortopedie pediatrică a Spitalului de Copii „Sfânta Maria. Inaugurarea obiectivului de investiţii a avut loc în această săptămână.
În prezent Consiliul Judeţean Iaşi realizează din fonduri proprii lucrări la Ambulatoriul Spitalului de Neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu”.

Sus