Oferte locuri de munca top

Cine construieste varianta de ocolire Stei

poza-3Constructorul ce va executa lucrările de construcţie a variantei de ocolire Ştei, conform condiţiilor de contract FIDIC – Cartea Roşie, ediţia 1999, a fost desemnat în urma atribuirii unei licitaţii deschise organizate de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale SA.

La licitație au participat 11 firme și asocieri de firme, dintre care numai ofertele a 4 dintre ele au fost declarate admisibile.

Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Ca urmare, față de valoarea estimată inițială a contractului de 382.637.890 lei, fără TVA, valoarea totală finală a contractului este de 257.413.161 lei, fără TVA

Contractul va putea fi subcontractat, în procent de 7% din valoarea totală. Urmează să fie subcontractate lucrările de rețele electrice, reţele de apa, reţele de canalizare, reţele de gaze, reţele de telecomunicaţii.

Câștigător a fost declarată compania cu capital spaniol Copisa Constructora Pirenaica S.A. (http://www.grupocopisa.com/contacto/ ) Tel.  +40 731355035.

 

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor editia octombrie 2016

 

Sus