Oferte locuri de munca top

Cifra de afaceri mai mare pentru agentiile imobiliare

Cifra de afaceri rezultata din tranzactii imobiliare a crescut cu 0,1% (ca serie bruta) si cu 1,1% (serie ajustata) in primele patru luni ale acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata datele publicate de Institutul National de Statistica.
In luna aprilie 2014 s-a remarcat o scadere a cifrei de afaceri din tranzactii imobiliare fata de aceeasi luna a anului 2013 de 4,5% (serie bruta) si 1,4% (serie ajustata).
De asemenea cifra de afaceri a scazut in aprilie 2014 fata de luna precedenta cu 2,9% (serie bruta) dar a crescut cu 0,1% (serie ajustata).
In primele patru luni ale anului, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor la nivel national, in termeni nominali, a crescut fata de perioada 1 ianuarie -30 aprilie 2013, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 4,6%, respectiv cu 4,9%.
Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, in termeni nominali, a crescut atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 2,8%, respectiv cu 5,5%.
In luna aprilie 2014, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, in termeni nominali, a scazut fata de luna precedenta ca serie bruta cu 1,8% si a crescut ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 2,2%.

Sus