Oferte locuri de munca top

Certificat de urbanism pentru Autostrada Transilvania

1253.jpg Autostrada Transilvania, sectorul 3A Gilau-Mihaiesti, a primit certificatul de urbanism din partea Consiliului Judetean Cluj.
Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a precizat: „Ma bucur ca am putut semna certificatul de urbanism pentru un nou sector al Autostrazii Transilvania, ca un prim pas in directia continuarii lucrarilor la acest obiectiv de investitii de o importanta majora pentru judetul Cluj si pentru intreaga regiune. Totodata, m-as bucura daca CNADNR ar reusi sa obtina cat mai repede avizele necesare si sa depuna la Consiliul Judetean Cluj cererea de autorizare a lucrarilor.”
Proiectul Autostrada Transilvania reprezinta o autostrada cu patru benzi, cu o lungime de 415 km, ce porneste din centrul Romaniei, de la nord-vest de Brasov, ajungand la Oradea, la granita cu Ungaria.
Autostrada va traversa intreaga Transilvanie de la sud-est la nord-vest, trecand pe langa urmatoarele orase: Brasov, Fagaras, Sighisoara, Targu Mures, Cluj-Napoca, Zalau si Oradea. Aliniamentul va incepe de langa Brasov, oras cu o altitudine de aproape 600 de metri, va parcurge podisul Transilvaniei la o altitudine de 300-400 de metri, dupa care va ocoli pe la nord Carpatii Apuseni, pentru ca in final sa coboare in campia Crisanei la o altitudine de aproximativ 130 de metri.

Sus