Oferte locuri de munca top

Certificat de urbanism aprobat pentru Academia de Tenis

O Academie de Tenis va fi construita in sectorul 2 al Capitalei, in cadrul Complexului Sportiv National „Lia Manoliu”. Certificatul de urbanism aferent proiectului a fost deja aprobat.
Lucrarile de proiectare si executie au fost atribuite la finalul saptamanii trecute Asocierii SC UNICON SA – SC Asix Design SRL. Valoarea contractului s-a ridicat la 4,5 milioane lei.
Baza sportiva va fi amenajata pe un teren in suprafata de 11.700 m.p. si va avea sase terenuri de sport cu gradene pentru circa 1.200 de spectatori, vestiare, grupuri sanitare, dusuri, receptie, birouri, cabinet medical, spatii de alimentatie publica si de mic comert cu produse specifice.
In functie de meciurile care se vor desfasura pe cele sase terenuri de sport, acestea vor fi acoperite unele cu zgura, acrilic multistrat cu baza cauciucata si prefabricat din cauciuc.
Terenurile sunt cuplate doua cate doua si fiecare dintre ele au prevazute gradene pe laturile lungi cu o capacitate totala de 1.152 de locuri care vor oferi tot confortul necesar spectatorilor ce vor asista la meciuri.
Spatiile publice aferente Academiei de Tenis vor functiona in doua cladiri ce vor fi construite la intrarea in academie, intrare care se face prin zona adiacenta circulatiei perimetrale Arenei Nationale.
Solutia de arhitectura aleasa pentru realizarea Academiei de Tenis va respecta ansamblul arhitectural al Complexului Sportiv National „Lia Manoliu”, precum si reglementarile urbanistice in domeniu.

Sus