Oferte locuri de munca top

Centura ocolitoare a Zalăului, realizata în regie proprie de CNAIR

poza-10Centura ocolitoare a Zalaului ar putea fi construită anul viitor în regie proprie de către Compania Natională de Administrare a Infrastrurii Rutiere (CNAIR)

Pornind de la experienţa pozitivă a reparaţiei de pe autostrada Sibiu – Orăştie este foarte probabil ca una dintre lucrările de anul viitor a CNAIR să fie cea a centurii ocolitoare a Zalăului sau bucata care mai este de construit, a precizat prim ministrul Dacian Cioloş.

Premierul a adăugat că trebuie refăcut studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic, după care CNAIR poate să treacă la execuţia lucrării.

‘În principiu, din primăvara anului 2018 se poate trece la execuţia lucrării, lucrarea urmând să fie finalizată cam în 12-14 luni. Deci, sper eu ca până în 2019 Zalăul să aibă finalizată şi această parte a centurii’, a conchis Dacian Cioloş, citat de Agerpres.

Problema tronsonului doi al şoselei ocolitoare a Zalăului persistă din 2010, atunci când, printr-o investiţie a Primăriei Municipiului Zalău, cu cofinanţare prin Programul PHARE, a fost finalizat primul tronson al şoselei de centură, cu o lungime totală de 9,6 km, însă poligonul militar situat în apropiere a împedicat finalizarea celei de-a doua porţiuni.

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor editia octombrie

Sus