Oferte locuri de munca top

Ce societăţi doresc să întreţină drumurile din Botoşani

S8000822Trei societăţii concurează pentru câştigarea contractului de întreţinere a drumurilor din municipiul Botoşani în următorii patru ani. Ofertanţii în cauză sunt societăţile Conrec, Tehnic Asist și Transporturi Auto.

”Urmează 30 de zile în care se va analiza partea tehnică a ofertelor, după care vom desemna câștigătorul.” a declarat viceprimarul municipiului Botoşani, Marius Buliga, citat de Botosani News.

Potrivit estimărilor valoarea contractului se va ridica între suma de 17 şi 22 milioane de lei plus TVA.

Lucrările de reparare şi întreţinere a îmbrăcăminţilor bituminoase cilindrate se vor executa prin plombări şi covoare asfaltice cu mixtură la cald preparate cu aggregate naturale de carieră şi balastieră şi bitum neparafinos.

Potrivit anunţului de licitaţie, locurile de parcare vor fi reabilitate şi reparate, suprafeţele din pavele prefabricate şi plăci de granit vor fi reparate şi întreţinute, bordurile degradate vor fi înlocuite, căminele şi gurile de scurgere vor fi aduse la cotă, iar în caz de prăbuşiri sistemul carosabil va fi refăcut.

Licitaţia pentru încheierea unui nou contract de întreţinere drumuri a fost lansată având în vedere că în 27 iunie va expira contractul încheiat cu firma Conrec.

Sus