Oferte locuri de munca top

Ce obiective are in pregatire CNI

Peste 100 de obiective de investiții ale Companiei Naționale de Investiții sunt în prezent în procedură de achiziție publică, după cum se arată în raportul de activitate al ministrului Paul Stănescu la predarea mandatului.

Cele 113 obiective de investiții aflate în procedură de achiziție publică sunt în domeniile:

* Sportiv: 29 de săli de sport, 3 complexuri sportive, 4 bazine de înot;

* Cultural: 1 instituție de învățământ superior, 48 de așezăminte culturale, 2 săli de cinematograf;

* Sănătate: 5 unități sanitare;

*  Social și justiție: 2 obiective privind infrastructura de justiție, 7 alte tipuri de obiective, 12 lucrări în primă urgență.

Totodată, la finele anului 2018, CNI avea în lucru peste 550 de obiective de investiții, aflate în diverse stadii privind documentația în vederea promovării indicatorilor tehnico-economici.

Dintre acestea, raportul citat amintește finanțarea a 30 de cămine studențești care totalizează 10.244 de locuri de cazare pentru 30 de instituţii de învăţământ superior de stat, din 13 oraşe cu centre universitare. În acest moment, sunt contractate serviciile de proiectare pentru 16 obiective de investiții din cele 30, astfel încât să fie avizați indicatorii tehnico-economici și, ulterior, să fie demarată procedura de achiziție publică pentru lucrările de execuție.

Tot în curs de promovare se află investiții majore, precum Stadionul Dinamo (necesar infrastructurii Euro2020), sala polivalentă de la Timișoara (jud. Timiș), sala polivalentă de la Suceava (jud. Suceava), sala polivalentă de la Turda (jud. Cluj), patinoarul artificial de la Gheorghieni (jud. Harghita), consolidarea, reabilitarea și extinderea sediului Serviciului de Ambulanță București – Ilfov, relocarea Spitalului Agrippa Ionescu (mun. București), consolidarea pavilionului administrativ al ISU Dolj (mun. Craiova, jud. Dolj), reabilitarea și consolidarea Colegiului Naţional Carol I și Opera Română din mun. Craiova (jud. Dolj), construirea secției de psihiatrie la Spitalul Județean Alba Iulia (jud. Alba Iulia).

 

 

Citiți și:

Peste 100 de vile, in cadrul unei noi etape dintr-un amplu proiect

Investitii de proportii la un cunoscut aeroport

Cladire de birouri cu 10 niveluri in zona centrala dintr-un frumos oras

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus