Oferte locuri de munca top

Ce imobile vor fi expropriate pentru conexiunea Prelungirea Ghencea – Pasaj Domnesti

Vor fi declanșate procedurile de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere pentru realizarea conexiunii rutiere dintre Prelungirea Ghencea și zona Pasajul Domneşti. (lista imobile este atașată la finalul știrii)

Pentru realizarea proiectului, Guvernul urmează să aprobe despăgubiri pentru 123 de terenuri cu suprafața totală de 25.553 mp, precum și 39 construcții în suprafață de 3.399 mp/ml.

Acestea se află pe raza Sectorului 6 și a comunelor Bragadiru și Clinceni.

Suma totală a despăgubirilor ajunge la peste 3,5 milioane de euro (17.734 mii lei – teren și construcții).

De asemenea, pentru realizarea lucrărilor este necesară ocuparea unei suprafețe de 15.956 mp aparținând proprietății publice a statului, aflate pe raza Sectorului 6 și a comunelor Bragadiru și Domnești și o suprafață de 8.939 mp aparținând proprietății publice a unităților administrativ-teritoriale aflate pe raza Municipiului Bucureşti – Sector 6 şi Bragadiru, din judeţul Ilfov.

Contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru conexiunea dintre proiectul „Penetraţie Prelungirea Ghencea – Domneşti şi Supralărgire Bulevardul Ghencea între Strada Brașov şi Terminal Tramvai 41” cu proiectul „Pasaj Suprateran pe DJ 602, Centura Bucureşti-Domneşti” are valoare de peste 41,9 milioane lei, fără TVA.

Ce avansuri vor fi platite pentru un proiect de autostrada

Proiectul prevede:

* lărgirea la patru benzi a străzii Prelungirea Ghencea, între strada Mărăcineni și Pasajul Domnești, precum și conexiunea cu infrastructura existentă (pasajul Domnești)

* realizarea pistelor pentru biciclete

* amenajarea trotuarelor

* amenajarea a două stații de autobuz

* amenajarea unor intersecții semaforizate: intersecția dintre Prelungirea Ghencea – Acces Cartierul Latin (km 4+710); intersecția dintre Prelungirea Ghencea – Accese (km 4+850); trecerea de pietoni pe Prelungirea Ghencea (km 5+220).

 

 

Descărcați aici

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus