Oferte locuri de munca top

Ce imobile vinde statul luna aceasta

poza-6Peste treizeci de active imobiliare au fost înscrise luna aceasta pe lista de vanzari directe a statului. Valoarea lor cumulată este de peste 6,8 milioane de euro.

Din lista imobilelor care au trecut de cea de-a treia licitaţie și pot fi achiziţionate prin ofertare directă fac parte un teren intravilan de peste 300 de mp în cartierul Primăverii evaluat la peste 940 de mii de euro, un teren de 17 mii mp pe strada Atomiștilor în comuna Măgurele Ilfov evaluat la 331 de mii euro.

La acestea se adaugă o serie de apartamente pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Capitală cu preţuri cuprinse între 50 de mii și peste 100 de mii de euro.

Pentru apartamentul numărul 3 de pe strada Mihai Eminescu 50-54 a fost depusă o singură ofertă de 224 de mii de euro plus TVA iar în perioada următoare ar putea fi semnat contractul de vânzare.

Statul a vândut prin RA-APPS în intervalul septembrie – octombrie 2016 șapte active imobiliare cu o valoare cumulată de 1,3 milioane de euro.

Cea mai scumpă proprietate vândută în această perioadă este imobilul din Intrarea Zamfirescu Leonida nr. 11, din București, sectorul 1 cu suprafaţa de 329 mp care a fost vândut pentru 474 mii de euro plus TVA.

Două apartamente cu suprafaţa de aproape 100 mp fiecare au fost achiziţionate pentru un preţ de 246 de mii de euro și respectiv 254 mii de euro plus TVA. Apartamentele sunt situate pe strada Mihai Eminescu din București în imobilul de la nr. 50-54.

 

Cititi articolele din revista ARENA Constructiilor nr 7  / octombrie 2016

Aboneaza-te la newsletterul ARENA Constructiilor si primesti gratuit cele mai importante stiri din constructii si piata imobiliara

Sus