Oferte locuri de munca top

Ce companii sunt interesate de supervizarea Podului de la Braila

În cadrul procedurii de atribuire a contractului pentru supervizarea proiectării și execuției Podului suspendat peste Dunăre în zona Brăila,s-a încheiat perioada de depunere a ofertelor.

Două asocieri s-au declarat interesate de acest contract, cu o valoare estimată de circa 50 de milioane de lei fără TVA.

Acestea sunt:

* Asocierea Metroul SA – Italrom Inginerie Internationala SRL – Sistema Ingegneria SRL – Arex Lider Company SRL

* Asocierea SC TPF Inginerie SRL –SC Septembrie Consulting SRL

Lungimea totală a Proiectului este de 23,413 km și cuprinde două secțiuni: drumul principal Brăila – Jijila, cu o lungime 19 km și drumul de legatură cu DN22 Smârdan – Măcin, în lungime de 4 km.

Podul suspendat peste Dunăre, structura principală din cadrul Proiectului, va avea o lungime de 1.974 de metri și va fi pozitionat între km 4+596,10 si km 6+570,52 pe drumul principal Braila-Jijila, respectiv la km 165+800 pe fluviul Dunarea (kilometraj pe Dunare, masurat de la Sulina).

Drumul principal Brăila – Jijila va avea o lungime de 19,095 Km si va fi prevăzut cu două benzi de circulație pe sens, benzi de încadrare, acostamente, zona mediană și zona de parapete.

Pe tronsonul cuprins între km 4+486,10 și km 6+680,30, unde drumul traversează fluviul Dunărea, se vor construi doua viaducte de acces în lungime de cate 110,00 metri fiecare.

Traseul include o ramificație pe directia Sud, până la intersecția cu drumul existent Smârdan – Măcin (DN22).

Drumul de legătură cu DN22 Smârdan – Măcin, cu o lungime de  4,328 km, va fi prevăzut cu o bandă de circulație pe sens. Drumul de legătură urmează să pornească de la  km 7+940 al drumului principal (Brăila- Jijila) si se va intersecta cu DN22 Smârdan-Măcin.

Contractul pentru proiectarea și execuția  Podului suspendat peste Dunăre în zona Brăila a fost semnat în data de 15 ianuarie 2018  între CNAIR și Asocierea Astaldi S.p.A. – IHI Infrastructure Systems CO. LTD, la o valoare de circa 2 miliarde de lei fără TVA.

 

 

 

Citiți și:

Un mare investitor strain se pregateste sa isi extinda spatiile detinute in tara noastra

Viitoare mare cladire de birouri, dezvoltata de un mare investitor

Materialele pentru constructii, mai scumpe in acest an

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/ sept 2019

 

Sus