Oferte locuri de munca top

Cartierul Drumul Taberei preferat de chiriasii din Bucuresti

Cartierul Drumul Taberei se situeaza pe locul trei in topul preferintelor bucurestenilor care isi cauta o locuinta de inchiriat, dupa zona centrala si ultracentrala.

In acelasi timp, cartierul bucurestean are si cele mai mici chirii, arata o statistica efectuata de Imobiliare.ro. Astfel, pentru o garsoniera de 32 mp chiria ajunge la putin peste 150 de euro, pentru apartamentele cu 2 camere pretul mediu de inchiriere este in jurul sumei de 200 de euro, iar pentru apartamentele cu 3 camere valoarea chiriei este de 250-300 de euro in functie de utilitati, zona si suprafata.

Pe segmentul apartamentelor in blocurile vechi apartamentele de 2 camere raman cele mai cautate, dar acum potentialii chiriasi au asteptari mai mari legate de utilitati si dotari moderne in comparatie cu perioada boom-ului imobiliar, potrivit reprezentantilor portalului .

Dintre avantajele percepute de cei care cauta un imobil de inchiriat sunt zona linistita, apropierea de Parcul Moghioros, accesul la mijloacele de transport in comun, relativa apropiere de Universitate, campusul universitar Leu si Gradina Botanica, mai precizeaza sursa citata.

Sus