Oferte locuri de munca top

Caminul „Sf. Parascheva” va avea un nou corp

Lucrarile de modernizare si extindere a Caminului de pensionari „Sf. Cuvioasa Parascheva” din Iasi sunt in plina desfasurare. In prezent, constructorii muncesc la noul corp de cladire ce a prins deja contur.
Cu privire desfasurarea lucrarilor viceprimarul Mihai Chirica a precizat: „La caminul de pensionari lucrarile merg foarte bine. Deja corpul de cladire este sus. Chiar arata bine. Va fi o extindere de capacitate pentru pensionari. Si corpul vechi va fi modernizat complet, consolidat in zonele in care necesita acest lucru.”
*Un nou corp va fi construit de la zero
Investitia de la caminul de pensionari consta in reabilitarea si consolidarea celor patru corpuri existente deja. Acestea au 123 camere de cazare, cu o capacitate de 220 de locuri. Totodata, este construit un alt corp, de la zero, ce va avea in final 19 camere de cazare, cu 41 de locuri. La acest al cincilea corp se lucreaza in prezent. Acesta va avea demisol, parter si doua etaje. La demisol va fi amenajata spalatoria, la parter va fi o sala de mese si zona administrativa, iar cele doua etaje vor fi destinate cazarii.
Investitia din Copou, cifrata la aproximativ 2 milioane de euro, mare parte fonduri europene, ar urma sa fie terminata in 2015.

Sus