Oferte locuri de munca top

Bucuresti – Ilfov: doua proiecte pentru imbunatatirea infrastructurii rutiere

Infrastructura rutieră din zona București – Ilfov ar urma să fie îmbunătățită prin două proiecte de investiții aflate în pregătire.

Acestea vizează infrastructura rutieră a DN 2 și DN 3, după cum a anunțat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu.

Așadar, cele două proiecte sunt:

* București – Pantelimon, Ilfov

Lărgirea la 4 benzi a DN3 între DJ301 (orașul Pantelimon) și intersecția cu DJ 301B (Brănești – Găneasa).

Pentru acest proiect a fost deja transmisă spre validare la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) documentația de atribuire pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate.

Durata contractului este de 8 luni, din care proiectantul trebuie să realizeze atât studiul de fezabilitate, cât și expertiza tehnică.

Sursa de finanțare este constituită din fonduri externe nerambursabile.

Centurile rutiere, tot mai scumpe

* Sat Șindrilița (comuna Găneasa), Ilfov

Realizarea unui sens giratoriu pe DN2 (km 21+900), la intersecția cu DC29 (km 9+800) din zona satului Șindrilița, comuna Găneasa, județul Ilfov.

Pentru acest proiect a fost deja desemnat câștigătorul privind elaborarea documentațiilor tehnice și pentru executarea lucrărilor.

Global Routes Expert SRL are la dispoziție 150 zile începând de la data de începere a contractului, din care 90 de zile pentru elaborarea studiului de fezabilitate și 60 de zile pentru elaborarea Proiectului pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus