Oferte locuri de munca top

Bucuresti: Crestere a suprafetei de spatii de birouri inchiriate

1080.jpg Suprafata medie inchiriata in vile cu destinatie de birouri a crescut cu peste 90% in Bucuresti in primele luni din 2014, de la 249 mp la 479 mp, se arata intr-un sputdiu realizat de ESOP Consulting.
Interesul pentru zonele centrale Centru Nord-Primaverii, Aviatorilor, Dorobanti a crescut impreuna cu cel pentru zonele 13 Septembrie, Stefan cel Mare, si Foisorul de Foc.
In ceea ce priveste oferta de spatii de birouri in vile din Bucuresti, la inceputul lui 2014 circa 67% din totalul lor au chirii de prezentare de pana in 11 euro/mp/luna, 20% o chirie medie cuprinsa intre 11,1 si 15 euro/mp/luna si 13% peste 15 euro/mp/luna.
*Little Team amenajeaza o gradinita intr-o vila din 13 Septembrie
Vila inchiriata de Little Team prin ESOP Consulting este reprezentativa pentru tipul de imobil cautat de chiriasii in primele luni din 2014: zona centrala, constructie reprezentativa, cu suprafata mai mare, cu gradina aferenta amenajata si la un tarif sub 10 euro/mp/luna.
Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting l CORFAC International, a declarat: „Am constatat ca in ultimele 24 de luni a crescut interesul antreprenorilor romani ce presteaza servicii personale (scoli private, gradinite, after-school-uri, cabinete de nutritie, clinici medicale etc) pentru gasirea de noi locatii si extinderea activitatii, ceea ce denota importanta pe care o acorda bucurestenii investitiilor in sanatate si educatie.”
Little Team a inchiriat o vila in zona 13 Septembrie -Marriot cu o suprafata construita de 1.110 mp si total inchiriabil de 689 mp in care intentioneaza sa deschida o gradinita si o scoala privata.

Sus