Oferte locuri de munca top

Bucuresti: Apartamente chiar si cu 4 camere la 60.000 euro

513.JPG La 60.000 de euro, pretul pentru care in perioada de boom imobiliar se putea achizitiona in Capitala cel mult o garsoniera, la momentul de fata poate fi cumparat chiar si un apartament cu patru camere, se arata intr-o analiza realizata de portalul Imobiliare.ro.
In martie 2008, pretul mediu cerut pentru o garsoniera in Bucuresti era de circa 82.000 de euro, iar al unui apartament cu trei camere urca la 123.000 de euro. Astazi insa, cu suma de 60.000 de euro pot fi gasite cu usurinta locuinte vechi cu trei sau chiar camere in asa-numitele cartiere „muncitoresti” (Titan, Drumul Taberei, Crangasi etc.). In Militari, spre exemplu, o unitate locativa cu patru camere si o suprafata utila de 75 de metri patrati, construita in anul 1970, are un pret cerut de 60.000 de euro.
Desi la inceputul lui 2008 suma de 60.000 de euro era una derizorie pentru segmentul rezidential nou, in prezent oferta pe aceasta categorie este una consistenta, chiar si in Bucuresti. Un asemenea buget este suficient pentru achizitia unui apartament cu doua sau chiar trei camere in zone precum Berceni, Colentina, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Bucurestii Noi, Rahova, Baneasa sau chiar Nicolae Grigorescu. In Drumul Taberei, spre exemplu, in apropiere de Parcul Moghioros, un apartament tricameral, cu o suprafata utila de 70 de metri patrati, are un pret cerut de 60.000 de euro; acesta este situat la etajul trei din sase al unui bloc finalizat anul trecut.
Cu 60.000 de euro locuitorii Capitalei au oportunitatea de a achizitiona chiar si o casa nou-construita intr-una dintre localitatile limitrofe, precum Pantelimon, Bragadiru, Corbeanca, Tunari, Chitila etc. Atat cere, spre exemplu, proprietarul unei vile cu patru camere din Corbeanca; locuinta a fost finalizata anul trecut, este structurata pe parter si etaj si are o suprafata utila de 95 de metri patrati. In limita acestui buget pot fi achizitionate si case in interiorul orasului, dar ceva mai vechi. In zona Rahova, spre exemplu, o locuinta din 1969, cu patru camere, o suprafata utila de aproape 90 de metri patrati si teren de 270 de metri patrati, este scoasa la vanzare pentru 54.500 de euro.

Sus