Oferte locuri de munca top

Bucurestenii se orienteaza catre apartamentele de 3 camere

1635.JPG Bucurestenii s-au orientat catre apartamentele de 3 camere si catre vile in detrimentul apartamentelor de 2 camere, potrivit unui studiu realizat la Targul National Imobiliar, comandat de DezvoltatorImobiliar.ro.
Astfel 32% dintre participantii la studiu au spus ca ar achizitiona o casa/vila, fata de doar 22%, in urma cu 8 luni.
Potrivit aceluiasi studiu 45% dintre respondenti ar cumpara un apartament cu 3 camere, in crestere cu 4%, in timp ce doar 37% se orienteaza catre apartamentele cu 2 camere, in scadere cu 9% fata de studiul anterior.
Garsonierele si apartamentele cu 4 camere sau mai mult totalizeaza 19% din preferintele celor prezenti la targ.
„In acest val se observa o migrare semnificativa a respondentilor catre unitati locative superioare (reorientarea publicului tinta de la apartamente cu 2 camere catre 3 camere sau chiar case/vile). Pentru acestia, diferenta de pret intre 2 camere si 3 camere este perceputa a fi suportabila pentru a atinge un nivel superior de confort si decid astfel reorientarea catre categoriile de imobile superioare”, se arata in studiu.
Studiul a fost efectuat de ElQual – membru Esomar si Sorma la cererea portalului imobiliar, in cadrul evenimentului de profil Targul National Imobiliar de la inceputul lunii mai.

Sus