Oferte locuri de munca top

BDY Invest a vandut locuinte de peste 3 milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar BDY Invest, detinut de fondul de investitii finlandez Ahlstrom Capital continua constructiile in ansamblurile rezidentiale Scandinavia si Fortuna (soseaua Alexandriei), dupa incasari de peste 3 milioane de euro in primele trei luni ale anului curent. Astfel, finalndezii vor incepe lucrarile la faza a doua a proiectului care vizeaza construirea a peste 1000 de apartamente noi, dintre care 230 vor fi date in folosinta la finalul anului 2014.
Nicu Stanga, Director General Premium Imobiliare, precizeaza:
„Am inregistrat un inceput foarte bun de an, cu vanzari care au atins in primele trei luni peste 3 milioane de euro. Au fost achizitionate noi locuinte in ansamblurile rezidentiale pe care le dezvoltam pentru ca oferta noastra este profund calibrata la asteptarile financiare si de confort ale cumparatorilor. Pe de alta parte, am vazut ca piata raspunde foarte bine la serviciile pe care familiile le au la dispozitie in cadrul unui ansamblu rezidential. Asa ca grupul finlandez a gandit proiectul rezidential cu parcuri in interiorul acestuia, terenuri de volei, basket, mini-piste de biciclete, supermarket, curatatorie, farmacie, zone de relaxare si sport s.a.. As spune ca un alt motiv pentru care multi locuitori au ales sa achizitioneze apartamente in aceste complexe se refera la calitatea vecinilor din ansambluri.”
Preturile apartamentelor incep de la 28.500 euro pentru o garsoniera cu loc de parcare inclus. Pentru apartamentele de doua camere preturile anuntate de dezvoltator sunt de 43.900 euro, in timp ce un apartament de trei camere va putea fi achizitionat cu 58.900 de euro. Toate locuintele includ loc de parcare suprateran si se predau complet finisate, inclusiv cu instalatii de aer conditionat, sisteme de alarma si corpuri de iluminat. De asemenea, apartamentele situate la parter au inclusa si o gradina proprie.
In prezent, in ansamblurile rezidentiale locuiesc peste 1.000 de persoane iar alte 150 se vor muta in cursul acestui an. La finalul etapei a doua a proiectului, in ansamblurile rezidentiale detinute de grupul finlandez se vor muta alti 2.500 locatari.

Sus