Oferte locuri de munca top

Autostrada Tigveni – Curtea de Arges, de peste 2 mld lei, in licitatie

Contractul pentru proiectarea și execuția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș a fost lansat în licitație în decursul zilei de sâmbătă. Contractul se ridică la o valoare estimată de peste 2 miliarde lei.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Sectiunea 4: Tigveni – Curtea de Arges (km 81+900 – km 91+761) în lungime de 9,86 km.

Criteriul de atribuire ales de autoritatea contractantă este ”cel mai bun raport calitate – preț”.

Durata contractului este de 10 ani.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 mai 2019.

Încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de obținerea/ aprobarea finanțării lucrărilor din fonduri de la bugetul de stat și/ sau fonduri europene nerambursabile. În cazul în care, obtinerea/aprobarea finanțării lucrărilor nu se realizeaza, încheierea contractului de achiziţie publică va fi imposibilă.

Cu toate ca la data inițierii prezentei proceduri de achiziție publică nu există un contract de finanțare semnat, autoritatea contractantă estimează că va obține finanțarea necesară semnării contractului în semestru II al anului 2019.

De asemenea, autoritatea contractantă nu va semna contractul de lucrări decât în situaţia în care Hotărârea de Guvern privind indicatorii tehnico-economici ai acestui obiectiv de investiţie va fi aprobată/actualizată/revizuită.

 

 

Citiți și:

O primarie respinge proiectul unui ansamblu cu inaltime mare

Viitoare unitate de productie in Bucuresti

Doua cladiri municipale vor fi reabilitate din bugetul local

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.1/ martie 2019

Sus