Oferte locuri de munca top

Au inceput rezervarile pentru Granvia Lake View, din Bucuresti

Urmare a obținerii autorizației de construire, pe strada Fabrica de Gheață nr. 1 din București va fi realizat un nou proiect imobiliar, Granvia Lake View.

Acesta prevede edificarea unei clădiri 2S + P Duplex + 10 Etaje, cu un număr total de 79 apartamente (studiouri și apartamente cu două, trei și patru camere), precum și 95 locuri de parcare (90 în subteran și 5 în exterior).

Valoarea totală a investiției a fost estimată la 9,5 milioane euro.

Imobilul va fi amplasat pe un teren de 2.395 mp, toate apartamentele beneficiind de vedere către lacul și parcul Plumbuita.

Procentul de ocupare a terenului este de 26,10%, iar coeficientul de utilizare a terenului este de 3 mp ADC/mp teren.

Clădirea va beneficia de încălzire în pardoseală și centrală termică comună pentru toate apartamentele.

De asemenea, va avea instalație fotovoltaică pentru reducerea costurilor de încălzire a apei, fațada izolată cu vată minerală și alte îmbunătățiri pentru a se putea realiza apartamente ce vor oferi un confort sporit viitorilor proprietari și un consum redus de energie.

Peste 70 apartamente din provincie, in curs de autorizare

Procesul de vânzare a apartamentelor a fost demarat la mijlocul lunii noiembrie 2022 – www.granvialakeview.ro, în primele zile fiind semnate aproximativ 15 rezervări.

Aceasta datorită atât prețurilor atractive, cât și accesului facil către zone de birouri (Pipera / Dimitrie Pompeiu), Universitatea Tehnică de Construcții București, Mall Promenadă, Mall Veranda, aeroport, dar și către autostrada A3.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus