Oferte locuri de munca top

Au inceput restructurarile din ministere

Mai mulți secretari și subsecretari de stat au fost eliberați din funcțiile pe care le ocupau în cadrul Ministerului Fondurilor Europene și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Aceasta conform mai multor decrete ale primului-ministru, publicate în Monitorul Oficial.

Schimbări au fost efectuate și pentru Comisia Națională de Strategie și Prognoză. Astfel, Ion Ghizdeanu a fost eliberat din funcția de președinte al CNSP. În locul acestuia, Bianca-Diana Mihăiță, directorul Direcției de programare economică, va execita atribuțiile președintelui CNSP până la numirea conducătorului instituției.

În cadrul Ministerului Fondurilor Europene, au fost eliberați din funcția de secretar de stat Ana-Maria Bușoniu și Dănuț Alexandru Potor. A fost numită în funcția de secretar de stat Carmen Moraru.

De asemenea, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a pierdut 3 subsecretari de stat și 5 secretari de stat: Angel Gheorghiu, Ioan Cristian Șologon, Adriana-Mihaela Udroiu, Ciprian Lucian Roșca, Sirma Caraman, Virgil-Alin Chirilă, Grigore Gîrjoabă, Adrian Ionuț Gâdea.

Vă reamintim că noul Guvern își propune prin noul Program de Guvernare să reducă numărul de ministere la 16 și să regrupeze activitățile guvernamentale, desfășurate de agenții guvernamentale sau de alte autorități ale administrației publice centrale aflate în subordine Guvernului.

 

 

 

Citiți și:

Un investitor strain mai reduce din numarul de niveluri ale viitorului ansamblu

Ansamblu mixt cu cladiri de 21 niveluri, in pregatire intr-o zona turistica

Viitor ansamblu mixt, organizat pe 13 niveluri

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Un comentariu;

  1. Radu-Lucian Scridon said:

    FUNCTII. Explozia aparatului birocratic din ministere cuplata cu angajarea pe baza de relatii personale ,ignorand pregratirea profesionala in domeniul respective, a contribuit in mod direct la aparitia unor probleme economice grave , rezolvate cu imprumuturi socante pentru Romania. Solutii ????

Sus