Oferte locuri de munca top

Au inceput lucrarile la Tetarom I

2151.jpg Lucrarile de modernizare si de extindere cu 16,8 hectare a Parcului Industrial Tetarom I au fost demarate la finele saptamanii trecute.
Executantul proiectului este Asocierea S.C ACI SA Cluj-S.C Nord Conforest SA-S.C Electromontaj SA, valoarea contractului fiind de 42,13 milioane lei fara TVA din care finantarea nerambursabila asigurata prin Fondul European de Dezvoltare Regionala este de 50%.
Ioan Oleleu, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, a precizat:
„In conditiile in care de realizarea noii infrastructuri de afaceri care face obiectul acestui proiect vor beneficia numeroase firme dar si un numar insemnat de clujeni care vor lucra in aceasta locatie, vom urmari cu maxima atentie si ne vom asigura ca lucrarile vor fi finalizate la termen, in maxim 17 luni.”
Potrivit reprezentantului CJ Cluj, Parcul Industrial Tetarom I este vizat de mai multi investitori. S-au aratat deja interesate companiile Banca Transilvania, Energobit sau Agressione Group.
Practic, in cadrul acestui proiect vor fi edificate doua hale de depozitare cu o suprafata utila totala de aproximativ 4500 de mp, retele de utilitati publice, peste 550 de metri de drumuri si 178 de locuri de parcare. In acest fel CJ Cluj urmareste atragerea, pana in anul 2017, a unui numar de 47 de IMM-uri care vor crea minim 300 de noi locuri de munca.
Vakar Istvan, Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj cu atributii delegate de Presedinte, a declarat: „In acelasi timp, alaturi de dorinta noastra de a atrage si de a sprijini cat mai multi investitori straini, consider ca o atentie cel putin egala trebuie acordata sustinerii investitorilor autohtoni al caror profit este reinvestit pe plan local, astfel incat intreaga comunitate sa beneficieze, in mod direct, de pe urma milioanelor de euro investite.”

In prezent, Parcul Industrial Tetarom I se intinde pe o suprafata de 320.000 mp. Tetarom I gazduieste o hala multifunctionala care cuprinde 1700 de mp spatii de birouri si 3.200 de mp de spatii de productie, un incubator de afaceri cu peste 1100 de mp spatii de birouri si un Centru de afaceri. Valoarea totala a investitiilor realizate de companii in Tetarom I se cifreaza la peste 60 de milioane de euro.

Sus