Oferte locuri de munca top

Au început lucrarile la Sala Polivalenta din Constanta

Primele lucrări pentru construcția Sălii Polivalente din Constanța au demarat, în prezent fiind pregătită suprafața pe care va fi amplasată noua sală de sport. Aceasta va avea o capacitate de peste 5.000 de locuri. De asemenea, în jurul clădirii vor fi amenajate inclusiv spații de agrement cu multă verdeață.

Sala Polivalentă din Constanța, amenajată în zona Badea Cârțan, are o valoare a investiției de aproximativ 68 de milioane de lei. Finanțarea este asigurată din bugetul Companiei Naționale de Investiții.

Potrivit primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, la această investiție se vor adăuga sume din bugetul local pentru lucrări de amenajare, utilități, împrejmuiri, parcări, iluminat etc.

Din capacitatea totală a sălii, aproximativ 100 de locuri vor fi rezervate pentru persoanele cu dizabilități, 100 locuri vor fi destinate pentru presă și 150 locuri pentru VIP.

Obiectivul de investiții va avea de o sală de competiții care va fi omologată de forurile de specialitate pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet sau volei de nivel național, dar și de nivel european și mondial. Totodată proiectul noii săli polivalente include și spații dedicate sportivilor (sală de antrenament, sală de forță, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale), spații dedicate presei (studiouri pentru transmisii radio-tv), spații dedicate publicului (cafenele, alimentație publică, grupuri sanitare), dar și spații administrative și de agrement.

Noua sală polivalentă va putea găzdui și evenimente culturale, conferințe, concerte sau festivaluri.

 

 

 

Citiți și:

Prima etapa a unui ansamblu mare, in autorizare

Peste 100 de loturi pentru case vor forma un ansamblu rezidential

Cimentul si caramida s-ar putea ieftini in perioada urmatoare

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2020

Sus