Oferte locuri de munca top

Au inceput lucrarile la infrastructura parcarii de la Spitalul Sf. Maria, Brasov

701.JPG Proiectul de realizare a unei parcari langa Spitalul Militar Regina Maria din Brasov recupereaza timpul pierdut din cauza contestatiilor inregistrate la procedurile de achizitie publica.
Aflat intr-o vizita pe santierul lucrarii George Scripcaru, primarul Brasovului, a declarat: „Sunt foarte multumit de modul in care se deruleaza lucrarile la acest proiect, mai ales ca avem de recuperat timpul pierdut cu tot felul de contestatii. Din fericire ne-a ajutat vremea, astfel ca de peste doua luni se lucreaza in ritm sustinut si sper ca in prima parte a anului viitor sa finalizam lucrarile.”
Constructorul care realizeaza lucrarile este compania Bog”Art. Lucrarile au demarat in luna noiembrie 2013, durata de executie fiind de 19 luni.
Priectul se ridica la valoarea de 24,34 milioane lei din care lucrarile au o valoare de 17,92 milioane lei (inclusive TVA).
Pana la ora actuala au fost executate bransamentele de apa, canalizare si energie electric, au fost amplasati 18 piloti de sprijin, s-au efectuat foraje si s-au amplasat 84 de piloti de incinta.
Parcarea va avea 7 niveluri: subsol – 4, parter, etaj si etaj tehnic, insumand 306 locuri.
Suprafata construita desfasurata totala a proiectului va fi de 9.363,4 mp, Cota minima, respectiv nivelul 4 subsol este la -12 m, iar cota maxima la +10,5 m, respectiv la etajul tehnic se va putea intra dinspre strada Pictor Pop.
Proiectul se incadreaza in strategia Primariei Brasov de a transforma centrul istoric intr-un obiectiv turistic in ansamblu.

Sus