Oferte locuri de munca top

Au fost amanate examenele de atestare si autorizare la ANRE

Au fost amânate mai multe examene ce urmau să aibă loc în luna martie în cadrul Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei – ANRE. Aceasta cu scopul de a limita evoluția răspândirii infecțiilor cu COVID-19 pe teritoriul României.

Mai exact, este vorba despre examenele pentru autorizarea persoanelor fizice care desfășoară activități în sectorul gazelor naturale. Acestea erau programate în perioada 14 martie 2020 – 16 martie 2020 la centrul de examen din Iași și pentru 20 martie – 22 martie 2020 la centrul de examen București.

Totodată, au fost amânate examenele pentru atestarea verificatorilor de proiecte şi a experţilor tehnici pentru obiectivele/sistemele din sectorul gazelor naturale, ce erau programate în perioada 24 – 27 martie.

Examenele sunt amânate până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Amintim faptul că începând cu 12 martie 2020 ANRE a suspendat toate activitățile care implică relația cu publicul, inclusiv audiențe, întâlniri de lucru cu operatorii economici, ședințe și/sau dezbateri publice, până la data de 31 martie.

Pentru situațiile în care este strict necesară consultarea participanților la piață, aceasta se va efectua prin intermediul poștei electronice sau teleconferințelor/videoconferințelor, după caz.

Autoritatea pune la dispoziție adresele de e-mail care pot fi utilizate de operatori economici și institutii/autoritati publice, doar pentru transmiterea de documente scanate, ca fișier atașat.

 

 

Citiți și:

Ansamblu cu aproape 250 de apartamente, in curs de autorizare

Cladire cu functiuni mixte si 11 niveluri, in pregatire in provincie

Cat costa manopera pe metru patrat de constructie la rosu

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus