Oferte locuri de munca top

Arhitectii PM Tulcea au respins proiectul de constructie locuinte pentru tineri specialisti

265.jpg Proiectul de constructie a unui ansamblului de locuinte pentru tinerii specialisti in Tulcea este deocamdata amanat.
Planul Urbanistic Zonal necesar realizarii investitiei a fost respins de Comisia de Avizare Tehnica.
24 de unitati locative pentru specialistii din sistemul de sanatate publica urmau sa fie ridicate pe strada Frumoasa, din municipiul Tulcea.
Horia Teodorescu, presedintele Consiliul Judetean Tulcea critica aspru decizia Comisiei: „Nu credeam ca atunci cand vrei sa faci ceva care are impact asupra tuturor se poate gasi o mana de consultanti care sa ia decizii cu efecte dramatice privind destinele Spitalului Judetean de Urgenta Tulcea, mai ales ca multi suntem la o varsta la care putem solicita oricand serviciile unitatii medicale din judetul nostru.”
Presedintele Consiliului Judetean Tulcea accentueaza faptul ca proiectarea a fost facuta in urma unei consultari cu primarul Constantin Hogea si cu arhitectul sef al municipiului, Bogdan Mihalca, in baza unui certificat de urbanism.
Cu privire la propunerea de schimbare a locatiei proiectului, Horia Teodorescu atrage atentia ca aceasta ar presupune schimbarea unui ordin de ministru, a unor acte normative si duce, intr-un final, la intarzierea investitiei sau poate chiar la pierderea finantarii.
„Ne asteptam ca domnul primar sa ia atitudine, tinand cont de importanta pe care o are aceasta investitie ce va fi executata pe fonduri alocate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin Agentia Nationala de Locuinte.”, a afirmat Horia Teodorescu.

Sus