Oferte locuri de munca top

Arhitect devenit dezvoltator

În contextul crizei economice, tot mai mulți constructori au devenit dezvoltatori imobiliari pentru a își realiza propriile proiecte. Iată însă că și arhitecții încep să devină dezvoltatori.

După ce anterior a proiectat peste 3.000 de apartamente în peste zece ansambluri de locuințe și numeroase proprietăți private de lux, un birou de arhitectură din Capitală devine dezvoltator.

Astfel, biroul de arhitectură SMAA a lansat o divizie proprie de dezvoltare imobiliară și construiește un ansamblu de case în nordul Capitalei.

Proiectul din zona Pipera – Voluntari cuprinde 16 case cu șase sau șapte camere. Casele dispun de terasă, curte și locuri de parcare. Lucrările de construcții au demarat în luna iunie a acestui an și vor fi finalizate în luna mai 2019. Investiția se ridică la  2 milioane de euro.

Ca urmare a extinderii activității sale, SMAA (Silviu Mihăilescu & Asociații Arhitectură) vizează dezvoltarea unui ansamblu nou de locuințe în fiecare an, astfel că în 2019 va avea loc lansarea unui proiect imobiliar în zona de vest a Bucureștiului.

Cei de la SMMA nu sunt singurii arhitecți care au intrat pe piața dezvoltărilor imobiliare. La Brașov arhitecții de la Redesign dezvoltă cartierul Stejeris.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus