Oferte locuri de munca top

Apartamentele de pe strada Polona, cele mai cautate

Statul ar putea vinde un numar de 12 apartamente din Bucuresti pe strazile Polona si Mihai Eminescu, dupa ce la jumatatea acestei luni a lansat procedura de achizitie prin negociere directa.
Pentru doua apartamente de pe strada Mihai Eminescu se va organiza o noua licitatie pentru ambele existand cate doua oferte de peste 90.000 de euro. Pentru alte sapte apartamente de pe strada Polona se va organiza de asemenea o noua licitatie ca urmare a supraofertarii.
Strada Polona pare sa fie centrul atentiei cumparatorilor interesati de proprietatile statului, acolo unde sunt de vanzare imobile de trei si patru camere cu preturi cuprinse intre 170 si 185.000 de euro. Apartamentele au camere de serviciu, subsol si loc de parcare.
Statul ar putea obtine venituri de aproximativ un million de euro dupa vanzarea acestor proprietati. In acelasi timp niciun agent economic nu s-a aratat interesat de marile proprietati scoase la vanzare cum ar fi Vila Agigea din Eforie Nord, Complexul Dunarea din Neptun-Olimp, vila de la Predeal, serele din Modrogan, imobilul de 1,7 milioane de euro de pe Strada Grigore Alexandrescu.

Sus