Oferte locuri de munca top

Apartamente executate silit, preturi mai mici fata de nivelul pietei

307.jpg Pe piata locuintelor executate silit cei interesanti pot achizitiona apartamente de trei camere la pretul de 30.000 de euro – in Iasi, Timisoara sau chiar in Capitala, se arata intr-o analiza realizata de portalul Imobiliare.ro.
Pe de alta parte, pe piata libera, cu aceasta suma poate fi achizitionat cel mult un apartament cu doua camera confort doi. Cei cu un capital ceva mai mare, de pana la 50.000 de euro, pot deveni chiar proprietarii unei unitati locative cu pana la cinci camere, intr-un bloc construit dupa anul 2000.
Printre cele mai interesante proprietati aflate in executare silita se numara:
Bucuresti: In zona Grivitei-Gara de Nord, un apartament cu doua camere, de 41 de metri patrati, este scos la vanzare de Smarthousing, divizia Volksbank de valorificare a activelor imobiliare, la un pret de pornire de circa 26.500 de euro. Locuinta este situata la parterul unui bloc construit in anul 1965, iar valoarea sa de piata este estimata circa 36.000 de euro.
La un pret asemanator, respectiv 26.900 de euro, OTP Real Estate Services scoate la licitatie un apartament cu trei camere. Locuinta este situata in sudul Capitalei, zona Giurgiului, si are o suprafata utila de aproape 63 de metri patrati.

Cu o suma suficienta pentru achizitia unui apartament cu doua camere intr-o zona semicentrala a Bucurestiului, cei interesati de segmentul licitatiilor silite pot cumpara unul cu patru camere, situat insa intr-unul dintre cartierele marginase ale orasului. In zona Pantelimon, pe Imobiliare.ro este scos la vanzare un apartament cu patru camere, cu o suprafata de 76 de metri patrati, la un pret de circa 48.000 de euro. Locuinta este situata la etajul al noualea al unui bloc ridicat in 1974, iar valoarea sa de piata se ridica la 63.500 de euro.

Timisoara: In orasul din vestul tarii, a fost scos la vanzare un apartament cu trei camere la casa, la un pret de circa 26.500 de euro. Imobilul este situat pe strada Gheorghe Titeica, are o suprafata utila de 69 de metri patrati si include o cota indiviza de teren de 270/540 de metri patrati.

In zona de sud-vest a Timisoarei, in apropiere de Gara de Vest, un apartament cu patru camere are un pret de pornire de 35.200 de euro. Locuinta are o suprafata utila de 106 metri patrati.

Brasov: In centrul istoric al orasului de la poalele Tampei, zona Schei, Libra Bank organizeaza licitatia pentru o mansarda de 52 de metri patrati, amplasata intr-o vila de patrimoniu (asa-numita „Casa cu Dragoni”). Pretul de pornire pentru imobil este de aproximativ 28.000 de euro. Cladirea din care face parte proprietatea a fost renovata recent si este situata chiar intre Piata Sfatului si Dealul Tampa.

Constanta: In orasul de la malul marii, zona Energia, Leumi Bank scoate la vanzare un apartament cu doua camere, construit in anul 2007. Pretul de pornire este de 23.000 de euro, ceea ce reprezinta o pondere de 75% din valoarea de piata a proprietatii. Locuinta are o suprafata de 45 de metri patrati si este situata la mansarda unui bloc structurat pe P+4E+M.

In zona Balada, a fost scos la vanzare un apartament cu cinci camere intr-un bloc ridicat in 2002, la un pret de pornire de aproximativ 43.000 de euro. Locuinta ocupa 112 metri patrati utili si este amplasata la demisol.

Cluj-Napoca: In capitala Transilvaniei, in apropiere de strada Oasului, pe Imobiliare.ro este prezentata o licitatie pentru o garsoniera intr-un bloc construit in 1980, la un pret de aproximativ 12.000 de euro. Din pretul initial a fost scazuta o pondere de 25%. Locuinta are o suprafata de 22 de metri patrati utili si este situata la parter.

Iasi: Si in capitala Moldovei pot fi gasite oferte demne de luat in seama. Pe Bulevardul Nicolae Iorga, spre exemplu, Smarthousing are la vanzare un apartament cu trei camere, la un pret de circa 25.000 de euro. Imobilul are o suprafata utila de 53 de metri patrati si este amplasat la ultimul etaj al unui bloc cu patru nivele.

Sus