Oferte locuri de munca top

Anul viitor toată Romania va fi in santier

Anul viitor toată România va fi în șantier, a spus Mariana Ioniță, directorul general al CNAIR S.A. la o întâlnire de lucru dintre managementul Companiei Naționale a Infrastructurii Rutiere S.A. și reprezentantul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Mirona Daia, director al Direcției Politici Industriale și Competitivitate.

Doamna Ioniță a subliniat că vor fi șantiere în Transilvania, în Sudul țării, în zona Moldovei – și, din această perspectivă, necesarul de materiale de construcții va fi unul impresionant.

”Analiza riscurilor în ceea ce privește necesarul materialelor de construcție trebuie facută încă de la faza de proiectare a obiectivelor de infrastructură rutieră. Este nevoie ca printr-o colaborare strânsă a CNAIR cu ministerele de resort implicate să reușim o dinamizare a industriei interne de materiale de construcții”, a declarat Mariana Ioniță.

La rândul său, Mirona Daia a precizat că a avut o întâlnire cu reprezentanți din industria cimentului și a materialelor de construcții și că s-a realizat un prim pas prin creionarea unei hărți a depozitelor din zonele în care se desfășoară principalele obiective de infrastructură rutieră.

O noua varianta ocolitoare va fi realizata cu aproape 18 mil euro

De asemenea, s-a stabilit necesitatea lansării în perioada următoare a unei colaborări între factorii decizionali implicați, atât instituții ale statului, cât și reprezentanți ai industriei materialelor de construcții.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2021

Un comentariu;

  1. broantes said:

    Minodora stie ca nu mai produce nimeni otel beton in Romania si mafia rusa controleaza domeniul ?

Sus