Oferte locuri de munca top

Ansamblul G3 Apartamente este aproape gata

552.jpg Proiectul G3 Apartamente, o investitie de peste 3 milioane de euro, va fi lansat official pe piata in maxim doua luni.
Investitia a fost dezvoltata de catre o companie cu actionariat spaniol in parteneriat cu G3 Imobiliare.
Imobilul este aproape gata, la ora actuala constructorul lucreaza la ultimele finisaje, urmand ca in cel mult doua luni de zile, viitorii proprietari sa se poata muta.
Bogdan Paduraru, CEO la G3 Imobiliare, precizeaza:
„Constructia este formata din 34 de apartamente, iar dintre ele au fost deja achizitionate inca din stadiul de proiect. Acest lucru a fost posibil si datorita faptului ca acest bloc este unul dintre putinele imobile noi care dispune de un apartament de prezentare complet finisat, ce poate fi vizionat pe perioada constructiei, astfel incat clientul sa poata alege in cunostinta de cauza. Transparenta este una dintre valorile G3 Imobiliare si ale dezvoltatorului”.
Constructia, situata pe strada Poiana Florilor, la 5 minute de mers pe jos de Piata Unirii, este formata din 34 de apartamente, toate de 2 camere, si are preturi incepand de la la 69.000 de euro + TVA. Proiectul imbina perfect avantajele unei locuinte moderne si nevoia de mobilitate, oferind un foarte bun acces la toate zonele orasului.
„Zona centrala, preturile competitive, seriozitatea dezvoltatorului, precum si calitatea finisajelor si a constructiei ne fac increzatori in succesul comercial al imobilului”, a adaugat Bogdan Paduraru.

Sus