Oferte locuri de munca top

Ansamblu rezidenţial finalizat la Arad

Arad_duskUn complex rezidenţial de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad a fost inaugurat la începutul acestei săptămâni, potrivit dezvoltatorului Real Estate al grupului Aber Holding.
Ansamblul Vivalia aduce pe piaţa imobiliară din Arad locuinţe cu una, două sau trei camere şi penthouse cu preţuri începând de la 26.000 de euro. Suprafeţele locuinţelor sunt cuprinse între 40 de mp şi 143 de mp.
Printre facilităţile oferite dezvoltatorul menţionează apropierea de Kaufland şi Lidl, iar la interior compartimentări inteligente cu accent pe crearea de spaţii generoase în living şi bucătărie, locuri de parcare acoperite şi neacoperite, parcări de biciclete pentru toţi proprietarii, spatii şi boxe de depozitare închise, design modern.
Printre dotări se numără uşi metalice antiefracţie, acces securizat şi videointerfon, cronotermostat ambient pentru controlul automat al temperaturii, tâmplărie PVC de calitate superioară cu geam tripan şi profil solblanc, izolare termică şi fonică între etaje dar şi pe pereţii exteriori, fundaţie şi structură de rezistenţă anseismică.
De asemenea dotările smart permit alertarea prin SMS a proprietarului în caz de incendiu, inundaţie sau furt.

Sus