Oferte locuri de munca top

Ansamblu de vile langa Capitala, dezvoltat de turci, a primit autorizatia de construire 

Anul viitor vor începe lucrările de construire lângă Capitală, în Ștefăneștii de Jos,  a unui ansamblu imobiliar dezvoltat de investitori turci. Prima faza de dezvoltare, ce constă exclusiv în vile, a primit autorizația de construire.

Proiectul aparține companiei de dezvoltare imobiliară Hann Development, deținută de omul de afaceri de origine turcă Bahri Büyükhanlı, în parteneriat cu Emre Büyükhanlı.

Tot în Ștefăneștii de Jos, Ahmet Buyukhanli dezvoltă ansamblul Cosmopolis.

Valoarea investiției pentru prima fază a noului proiect a fost estimată de către dezvoltatori la circa 12 milioane de euro.

Lucrările de construire din prima etapă a ansamblului vor demara la începutul anului viitor, termenul de predare fiind stabilit pentru a doua jumătate a anului 2024.

Această etapă va cuprinde 124 de vile, destinate cumpărătorilor cu venituri medii spre superioare. Locuințele și facilitățile aferente vor ocupa un teren în suprafață de 36.000 mp, dintr-un total alocat de 100.000 mp, aflat integral în proprietatea dezvoltatorului.

TOPUL CONSTRUCTORILOR

Noul ansamblu va cuprinde patru tipuri de vile înșiruite, structurate pe parter și etaj, cu două sau trei dormitoare. Suprafețele unităților locative sunt cuprinse între 85,5 mp și aproximativ 145 mp.

În momentul de față, prețurile de achiziție pornesc de la circa 154.000 de euro (plus TVA).

„În funcție de feedback-ul pe care îl vom primi din piață, vom decide dacă în următoarele două faze ale proiectului vom miza în continuare exclusiv pe dezvoltarea de vile sau vom crea un mix de apartamente moderne, spațioase, și locuințe individuale”, a declarat Emre Büyükhanlı, Partner & CEO Hann Development.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus