Oferte locuri de munca top

Ansamblu cu 248 de apartamente, autorizat

Pentru dezvoltarea în București a unui proiect rezidențial cu 248 de apartamente a fost obținută autorizația pentru execuția lucrărilor de construire.

”Suntem în discuții avansate cu mai mulți investitori pentru obținerea finanțării necesare demarării întregului proiect”, a declarat Ulisse Gheduzzi, fondatorul firmei Interdraw, dezvoltatorul acestui proiect.

Aceasta reprezintă prima investiție majoră a firmei pe piața rezidențială din București.

Terenul pe care urmează să fie dezvoltat noul ansamblu este situat în estul Capitalei, pe strada Drumul Gura Caliței nr.79, din sector 3.

Suprafața acestui teren este de aproximativ 7.700 de metri pătrați. Ansamblul rezidențial va include trei clădiri de apartamente.

Dintre cele trei blocuri ale acestui nou ansamblu, primul a fost autorizat în luna mai a acestui an, iar al doilea în septembrie.

Două blocuri au regimul de înălțime Subsol dală comună + Parter + 9 Etaje + 10-11 Etaje retrase și al treilea are Subsol dală comună + Parter + 7 Etaje + 8-9 Etaje retrase.

Turn de 23 de niveluri, autorizat

Nivelul subteran este pentru parcare subterane.

Proiectul include și spații comerciale la parterul fiecărei clădiri.

În zona Theodor Pallady, în care se află terenul alocat proiectului, potrivit datelor din piață, au fost finalizate aproximativ 8.000 de locuinţe, iar alte 4.000 de locuințe noi sunt programate a fi livrate în următorii ani.

Peste 230 apartamente noi, in curs de autorizare

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus