Oferte locuri de munca top

Anghel Saligny: peste 22 mld lei, contracte semnate pana acum

Aproape 2.000 de contracte, a căror valoare totală este de 22,11 miliarde de lei, au fost semnate până acum prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, a anunțat ministrul Dezvoltării Adrian-Ioan Veștea.

30 de noi contracte au fost semnate astăzi, valoarea lor fiind de 313 milioane de lei.

Finanțarea este acordată pentru modernizarea străzilor și a drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, construirea unor poduri, precum și refacerea trotuarelor, a parcărilor și a spațiilor verzi.

Cele mai mari contracte sunt:

* Extindere rețea gaze naturale în municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea – 27.110.120 lei;

* Rețele hidroedilitare, comuna Câineni, județul Vâlcea – 27.000.000 lei;

* Rețea de canalizare menajeră și stație de epurare comună în localitățile Pomi și Borlești, comuna Pomi, județul Satu Mare – 25.463.415 lei;

* Extindere rețea de alimentare cu apa și extindere rețea de canalizare menajeră în orașul Cavnic, județul Maramureș – 23.901.755 lei.

Cladiri cu pana la 11 niveluri, propuse in Capitala

”Prin astfel de proiecte ne implicăm în modernizarea și dezvoltarea comunităților din întreaga țară și mă angajez să colaborez în continuare cu toate autoritățile locale, atât pentru proiectele aflate în desfășurare, cât și pentru noi inițiative care să vină în sprijinul oamenilor”, a precizat ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea.

 

 

 

 

Descărcați aici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus