Oferte locuri de munca top

ANAF face verificări legate de construcția stadionului Cluj Arena

ClujArena_XCorpul de control al primului ministru a trimis ANAF-ul la Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat Cluj, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj.
ANAF verifică o rambursare de TVA, de 5 milioane de euro, pe care regia a primit-o în anul 2011, când administra investiţia de la stadionul Cluj Arena.
Inspectorii ANAF verifică săptămâna aceasta documente din perioada 2009 – 2011.
RAADPP a mai fost controlată pentru această rambursare de TVA atât de ANAF, cât şi de Curtea de Conturi,nefiind semnalate nereguli la acea vreme, a susținut public Mircea Avram directorul general al regiei
Controlul ordonat către ANAF vine la un an după ce Corpul de Control al Guvernului Ponta a descins la sediul Consiliului Judeţean Cluj și a ridicat mii de documente din arhiva CJ. Deşi a trecut un an de la acel control, încă nu a fost publicată vreo concluzie cu privire la legalitatea lucrărilor de construcţie.
Corpul de control a verificat modul în care au fost cheltuiţi cei 60 de milioane de lei, pentru Cluj Arena, alocaţi de guvern, pe vremea când era condus de actualul primar Emil Boc.

Sus