Oferte locuri de munca top

Ansamblurile Good Residence se extind cu rapiditate

maia 1Dezvoltatorii proiectelor rezidenţiale Good Residence anunţă demararea construcţiei a două noi cartiere, de 120 de case, în cadrul ansamblurilor Good Morning şi Good Afternoon din comuna Baloteşti, judeţul Ilfov, în urma succesul la vânzare înregistrat în acest an.
În primele 11 luni din 2014 80 de case au fost achiziţionate în complexele rezidenţiale Good Residence. Stocurile pentru două tipuri de case au fost epuizate, iar în cazul a alte două au mai rămas doar câteva unităţi.
Robert Sîrbu, reprezentant al ansamblurilor Good Residence, a precizat: “Fără îndoială că modelele Maia sunt cele mai atractive pentru ei, deoarece au un raport calitate-preţ fără egal şi sunt case pe pământ (fără etaj), cele care se caută cel mai mult acum. Toate unităţile pe care le construim în Good Residence se predau la cheie şi au arhitectură românească autentică, foarte atractiv.”
Preţurile de vânzare în carierele Good Residence încep de la 74.900 euro.

Proiectele Good Residence au demarat în 2009 când au fost realizate lucrările de proiectare. Execuţia a început în 2010 cu conscrucţia a 16 case. La finela anului numărul de care din Good Afternoon va ajunge la 190, iar în Good Morning vor fi 150 de locuinţe.

Sus