Oferte locuri de munca top

AFI Park 1 a obtinut certificarea LEED Gold

2490.jpg AFI Park 1, prima din cele cinci cladiri de birouri dezvoltate de AFI Europe in Bucuresti, a obtinut recent certificarea LEED Gold din sistemul de rating LEED Core & Shell. Serviciile de consultanta in vederea obtinerii certificarii au fost asigurate de consultantul Colliers International.
Anterior, AFI Europe a obtinut pre-certificarea verde a AFI Park 2 (nivel de pre-certificare LEED Gold) si a inceput certificarea verde a AFI Park 3. Colliers International este consultantul AFI Europe in certificarea verde a primelor trei cladiri de birouri din complexul de business AFI Park, precum si a AFI Palace Ploiesti.
David Hay, CEO AFI Europe Romania, a declarat:
„AFI Park a reusit sa devina un Hub multinational in Bucuresti, datorita sustenabilitatii sale, accesibilitatii si prin furnizarea de solutii pentru cerintele de extindere ale chiriasilor. Eficienta energetica este obiectivul nostru si luam mereu in considerare acest lucru atunci cand incepem procesul de dezvoltare a oricarei cladiri. Este un moment in care trebuie sa ne implicam in imbunatatirea mediului.”
La finalul lucrarilor, AFI Park va consta in cinci cladiri de birouri de clasa A cu o suprafata totala inchiriabila de 65.000 mp, formand astfel unul dintre cele mai mari, moderne si tehnologizate parcuri de birouri din Bucuresti, Romania. Proiectul este adiacent mall-ului AFI Palace Cotroceni din Bucuresti – in apropierea statiei de metrou si Universitatii Politehnica.
AFI Park 1 a fost inaugurata in septembrie 2012, avand o suprafata construita de 13.700 mp, o parcare subterana pe doua nivele si o suprafata inchiriabila de 12.250 mp cu 100% grad de ocupare.
Cea de a doua cladire de birouri, AFI Park 2 – care a fost premiata pentru cea mai mare tranzactie de pre-inchiriere din 2013, dupa ce Electronic Arts a inchiriat intreaga suprafata de birouri a cladirii (11.700 mp) – a fost finalizata in aprilie 2014. AFI Park 3 a inceput lucrarile in trimestrul 3 2013 si va fi livrata pe piata in trimestrul 4 2014. Celelalte doua cladiri de birouri, AFI Park 4&5, vor fi finalizate intr-o singura faza in trimestrul 4 2015, dand posibilitatea chiriasilor sa creasca si sa se extinda in interiorul AFI Park.
Pentru primele sale trei cladiri de birouri si pentru AFI Palace Ploiesti, AFI Europe urmareste obtinerea certificarii LEED Gold.

Sus