Oferte locuri de munca top

AFI Palace Ploiesti isi extinde zona de divertisment

1604.jpg Zona dedicata activitatilor de divertisment din centrul comercial AFI Palace Ploiesti au fost completate prin inaugurarea „Zappa Club & Lounge”, in urma unei investitii de peste un milion de euro.
Cu o suprafata de peste 1.500 de mp si o capacitate de 500 de persoane, „Zappa Club & Lounge” include un restaurant, bar, bowling, biliard, snooker, darts, jocuri electronice, o zona dedicata concertelor live, un club, stand-up comedy si karaoke. Investitia a fost realizata in mai putin de doua luni.
„Centrul ofera, alaturi de Cinema City, o solutie completa de divertisment care acopera toate nevoile de distractie ale clientilor nostri. Vom continua investitiile, astfel incat sa punem la dispozitie cel mai bun mix de moda si divertisment”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.
AFI Palace Ploiesti a fost inaugurat in octombrie anul trecut, in urma unei investitii de peste 50 de milioane de euro. Centrul comercial dispune de o suprafata totala inchiriabila de 33.000 mp, cuprinzand mai mult de 100 de branduri, alaturi de peste 7.000 mp dedicati zonei de divertisment.

*AFI continua investitiile in centre comerciale si cladiri de birouri

AFI Europe va dezvolta in viitorul apropiat doua noi proiecte de retail, respectiv AFI Palace Arad, un parc de retail de 30.000 mp inchiriabili sii AFI Palace B.Noi, un centru comercial de 36.000 mp, ce va fi construit in cartierul Bucurestii Noi al Capitalei.
Pe segmentul cladirilor de birouri, AFI va dezvolta AFI Business Park, un ansamblu de birouri clasa A, cu o suprafata inchiriabila de 50.000 mp, amplasat pe Strada Progresului din Capitala. Parcul de afaceri va consta in doua cladiri de inaltime redusa si un turn de birouri.
In prezent, AFI Europe are in constructie ultimele trei cladiri ale ansamblul de birouri AFI Park, situat adiacent centrului AFI Palace Cotroceni din Capitala. Proiectul va include la finalizare cinci cladiri de birouri de clasa A cu o suprafata totala inchiriabila de 70.000 mp.

Sus