Oferte locuri de munca top

AFI Europe va demara constructia a inca doua cladiri de birouri

206.jpg Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe Romania va incepe in primul trimestru al acestui an constructia ultimelor doua cladiri de birouri prevazute in ansamblul AFI Park, realizat adiacent centrului comercial AFI Cotroceni din Capitala.
Cele doua cladiri vor insuma o suprafata inchiriabila de 27.000 mp, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.
Decizia de a demara constructia celor doua cladiri a fost luata dupa ce compania de IT Endava a inchiriat recent 40% din suprafata disponibila in cea de a treia cladire de birouri din ansamblu, aflata in prezent la faza de fundatie. Cladirea urmeaza sa fie livrata in luna decembrie a anului curent.
Pana atunci, in luna aprilie, va fi livrata si a doua cladire din ansamblu, inchiriata in proportie de 96%, in timp ce prima cladire este ocupata in totalitate.
Contractul cu Endava include inchirierea a patru etaje din cea de-a treia cladire, cu posibilitatea de extindere catre alte spatii. Compania ocupa deja doua etaje in AFI Park 1, care vor fi relocate in cea de-a treia cladire in decembrie 2014. Cele doua etaje pe care Endava le va elibera in prima cladire au fost deja inchiriate catre companii din acelasi domeniu. Una dintre aceste companii a inchiriat integral si tot spatiul neocupat de la parterul cladirii AFI Park 1, insumand o suprafata de 3.000 mp.
La finalizare, ansamblul de birouri va cuprinde in cele 5 cladiri o suprafata totala inchiriabila de peste 60.000 mp. In paralel, AFI Europe intentioneaza sa dezvolta in viitorul apropiat doua noi proiecte de retail: AFI Palace Arad, un parc de retail de 30.000 mp inchiriabili si AFI Palace B.Noi, un centru comercial de 36.000 mp inchiriabili, ce va fi construit cartierul in Bucurestii Noi din Capitala.
Pe segmentul cladirilor de birouri, AFI Europe mai vrea sa dezvolte si AFI Business Park, un parc de birouri clasa A cuprinzand o suprafata inchiriabila de 50.000 mp, ce va fi amplasat pe Strada Progresului din Bucuresti.

Sus